Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-02-08
  Kommunens fastigheter

  Jag tror att det är få av kommunens fastigheter som har haft så många olika hyresgäster som Barackerna vid Tanums Byggdegård,dom som huserade där senast var Teckniska Nämnden men dom har flyttat till Tedacthuset så nu renoveras dom till att ta emot ensamkommande flycktingbarn ca.14 st,det tror jag b... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-12-09
  Snart Jul

  Eller Hur? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-11-22
  Större traktor

  Alla som ägt en traktor vet att den fort blir för liten och då får man byta till en större,men att sätta den i ett växthus och hoppas på att den växer till sig var något nytt men vem vet till våren när det börjar spira så har den nog växt med 10 Hk tron kan försätta berg heter det ju, den som lever ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-09-04
  Kortautomater

  På många stora parkeringsplatser-hus tar man bara kort från bensinbolag så vi som bara har VISA kort måste vara försedda med växel,när jag var på Näl senast fick jag gå in och växla och dom var inte särsilt förtjusta över detta men man kan ju SMS a Ja Ja.I går var vi några från H-föreningen ute vid ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-07-07
  E6 invigningen

  Blåsigt men i en strålande sol blev den sista etappen av motorvägen invigd,Skräddös rastplats är väl värd ett besök tidigare fick man gå dit men nu kör man med bil.Det var enormt med folk inte minst ortsbor till och med Clas Toreld från Kville hade makat sig dit med si kärring.På bilden ser vi några... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela