Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-08-17
  Tändkulans dag Lysekil

  Den här tillställningen är nog inget för dom som har taskiga luftrör för oljeröken låg vissa stunder ganska tjock över utställningsplanen.Arne och jag tillbringade flera timmar bland dessa skönheter som de flesta mororer var,men det stod inga halvnakna brudar framför varje motor utan oljiga och skit... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-08-03
  Maskinträff 2

  Det blev fest på natten för Peter fyllde år och så förlovade han sig,grillen var en grill för dom store pöjkarna se bilden,någon sa att deras förlovningsringar var kolvringar men jag vet inte för så små kolvar finns väl bara i modellmotorer. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-08-03
  Maskinträff

  Maskinträff hos Peter Bärgare utanför Tanumshede blev en riktig fullträff det kom under två dagar 2000 personer,här sken nostalgin i kapp med solen,att se en gammal lingrävare lasta jord på en gammal BM dumpers eller se och höra en lokomobil driva en stenkross kan få vilken musikälskare att falla i ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-07-28
  Ulseröds Kvarn

  Den regniga hösten i fjol gjorde att vägen till kvarnen blev så  sönderkörd att köra upp med annat än med traktor var omöjligt,Flemming Arvidsson fick i uppdrag att reparera vägen när den blev upptorkad,det var en del kvar att måla på kvarnen så Flemming åtog sig att även ordna detta,nu är detta åtg... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-06-17
  Göran Lottas stuga

  Stugan ligger vid södra infarten till Vinbäck och ägs av Tanums Hembygdsförening,som alla hus behöver dom ses om både tak och fönster, det var hög tit med taket takpannorna var slut vindskivorna ruttna vi sökte bidrag från Tordenstiftelsen och fick ett bidrag som täcker en del av kostnaderna så vi l... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela