Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-11-13
  PostNord

  Det har skrivits mycke negativt om PostNord på den senaste tiden men eftersom jag inte blivit drabbad av postproblem vad jag vet så tänker jag inte skriva nåt illa om PN för dom brevbärare som vi har här är trevliga och bra,att jag innan högertrafiken 1967 vickade som lantbrevbärare hör inte hit.När... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt • 2016-10-25
  Uppfinningar

  Tror att uppfinningen är från 40 talet,men bara tanken är väl främmande i dag även om bilarna inte gick så fort på den tiden men vägarna var inte alltid så fina som i dag.Uppfinningen fick ingen spridning och lika bra är väl det.Till lördagen är det Råsjöllördagen i Grebbestad,dränglyftet blir något... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2016-09-24
  Nu har det hänt

  Jag har hört och läst om folk som fått E-brev där dom skall ärva milioner om vederbörande bara får ditt konto,och en del går påt för några tänker att det kan ju vara sant.Det finns en gyllende regel att låter det för bra så är det inte sant och det gäller både annonser och erbjudande.Jag har sparat ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2016-06-05
  I Landsproblem!!

  U Landsproblem har vi alla hört talas om i flera årtionde deras problem med brist på både mat och vatten,men vad är ett I Landsproblem? Ett exempel,jag träffade en man härom dagen han största problem var att batteriladdaren till hans Golfbil hade gått sönder så nu fick han gå runt golfbanan!!!! (Läs mer)

  14 kommentarer

  Allmänt • 2016-04-17
  Tack Ärliga Människor

  Efter att blivit stoppad av polisen utan körkort eller som det så fint heter utan giltigt legg (pass) vi tvättstugan så försöker jag alltid ha med plånboken när jag kör fyrhjulning,traktor eller bil,men att ha den i arbetsklädet är inte så lämpligt så den ligger löst i fordonet.Här om dagen så skull... (Läs mer)

  13 kommentarer

  AllmäntDela