Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-12-23
  God Jul

  Om ni inte hittat något bra rim till klappen så får ni ett nödrim här.Att rima här var rena pärsen,öppna klappen, och skriv själv versen.En god Jul på er alla. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-12-06
  Hemskheter

  Nu är boken HEMSKHETER i Lur och på Hede ute till försäljning,boken är skriven av Jan Nilsson och tar upp rättsfall mellan 1850-1900 talet man får ta del av rättsväsendet under denna tid och inte minst personers livsöde.Vi har varit på Grebbestads Julmarknad,Tanums köpcenter ,Lurs julmarknad ocg näs... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Kultur • 2015-11-09
  Lysekil

  Efter kvarnen bjöd Lars på kaffe i Laurins museum med lukt av både kaffe och tändkule nostalgi. Vikarvets museum ligger nära havets hus och där gajdade Clas-Göran strömwall oss genom ett mycke välplanerat museum där fanns också ett litet rum med projektor för mindre grupper,Arne och jag rekomonderar... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-11-08
  Lysekil

  För inte så längesedan fick jag reda på att det fanns en väderkvarn i Lysekil vid norra hamnen och ägdes av Vikarvets förening som motsvarar våran hembygdsförening.Jag kontaktade en gammal god vän som arbetar med Laurin museum,kassören i Laurin är kontaktman i vikarvet, så sist vecka så åkte Arne Ka... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-11-03
  KAKOR KAKOR KAKOR

  I lördags var jag i Bullargårde på gammaldags kaffebuffe det var säkert femti olika sorters kaker jag orkade nog med bare 6-7 sorter,men det var inte bara kaker för där var många bord med försäljning av allt från hånung till fårskinn,jag var där med Rustan som visade upp sina smides alster som han g... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela