Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-12-29
  75 år

  Det är i år 75 år sedan Japanerna annföll USA s militärbas Pearl Harbor.Det finns nog inget som sätter sån fart på tecknisk och ideutveckling som krig,på gott och ont.Man kan förstå att USA blev förbannade på Japanerna så dom funderade på hur dom skulle straffa dom.Av alla ider så var denna att föda... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2016-12-24
  Barndommens Jul

  Jag minns bardomens jular som kall mycke snö och Julotta.Härom dagen tittade solen fram efter en lång tids frånvaro,jag tänkte vad kommer dagens barn att minnas om sina barndoms jular,inte snö,inte kallt,ja då har dom bara julottan kvar,fast det är nog inte många barn i dag som dras upp ur sängen i ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2016-11-26
  Arga snickaren

  När jag fick se detta på ett ställe så tänkte jag att detta skulle arga snickaren se han älskar ju hemmakopplade elcentraler.Ägaren till fastigheten sa bara att det såg ut så här när han köpte fastigheten,jag kände förre ägaren för han var El utbildat.Skomakarens barn har dom sämsta skorna sas det f... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2016-11-21
  Städdags Pärmar

  När pärmar står på golvet så är det dags att ställa ut överskottet i en garderob i garaget,det som var dags att flytta ut var pärmar med tidningsurklipp jag har totalt 20 st och jag använder dom som mitt eget Google för allt finns inte på Google som många tror.Det älsta är från Högertrafikomröstning... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt • 2016-11-13
  Fältpost-  PostNord

  Ett brev betyder så mycke heter det ju,är inte detta att det medföljer ett svarsfrimärke en ide att ta upp för PN? Fast man får ändra skriften längst ner till.En svensk postman tiger med vad som rör PostNord. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela