Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2017-02-04
  Tyft blev ett lyft

  Det är inte ofta som man är ensam när man kommer till sorteringen på Tyft.Tror att alla håller med mig att anläggningem är väldigt välskött inte bara att det finns många containe behållare att lägga skräpet med väl markerade vad dom skall innehålla,utan det är också välstädat inte en massa skräp som... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-01-25
  Mer Puh

  Puhs fundering! Man kan inte låta bli att högakta en, som kan stava till TISDAG. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-01-25
  Nalle Puh

  Astrid Lindgren får förlåta men Nalle Puh är något extra,trots snart 75 så älskar jag denna björn med liten hjärna och tänkvärda funderingar, som denna.Fastän det är förfärligt gott att äta honung,så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den,som är nästan ännu bättre. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-01-18
  Ordspråk

  I bland undrar man,vem hittar på alla ordspråk?Kineser har man hört hittar på en massa och dessutom är dom väldigt kloka.kineserna allså.Om det är en klok kines som hittat på detta vet jag inte.För en lat Gris är alltit marken frusen!  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-01-08
  De Glada Grisarna

  Årets grisfest som är på trettondagen,hade i år temat serietidningar som vi minns från 40-50 talet,det var ju den här tiden som dessa tidningar fick sitt stora genombrott i Sverige,hur många ungar som läste varje tidning är svårt att bedömma men till slut var dom ganska sönderlästa.Till skillnad frå... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela