Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Milstolpe

  Onsdagen den 27-7 2016 är en milstolpe när det gäller Ulseröds Väderkvarn för Kl 12:00 var vi klara med uppsättningen av vridstockarna och renoveringen av kvarnen,vi har en del städning invändigt men annars är vi klara,jag kan lova att Ronny Dahlberg och jag kännde en stor lättnad.Jag kan berätta at... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Gammeldassens vänner

  Som President i denna eminenta förening så hade jag nöjet att till ny medlem och inviga Birgitta Hultmans utedass,betyget blev med råge tre dassrullar dasset är värt ett besök inte bara för den nödige.Festen efteråt fick tre fulla glas som betyg. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Änterligen

  Nu stämmer verkligheten överens med kartan ( sjökortet ),vid Ulseröd så finns kvarnsynbolen med vingar och nu också i verkligheten. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Ett stort lyft för Tanum kommuns kultur byggnader

  Trots en blåsig dag fick vi upp alla vingarna,i morgon skall vridstockar upp. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Ulseröds kvarn

  Ronny Dahlberg och Jan-Åke Sörensson har nu skruvat-spikat klart vingarne,spännvidden är ca 15 m och väger totalt ca 1600 kg.På tisdag den 21a så sätts ställningar upp och onsdag körs vingarne till kvarnen för vi spar tid när dom skall upp,håller bara vädret blir det den 27-28 juni. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela