Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-04-02
  Ulseröds Kvarn

  Vill visa dom gamla vristockarn som var ruttna.Det fortsatta arbetet med kvarnen kan ni följa på Kommunens hemsida Ulseröds kvarn. (Läs mer)

  3 kommentarer

  Kultur • 2016-04-02
  Ulseröds Kvarn

  Nu börjar årets arbete med kvarnen, Peter har huggit 5 långa granar som skall ersätta dom gamla vridstockarna så i dag var Peter,Flemming,Nigge och jag på Hallind och barkade träden,dom kommer sättas upp i samban med att vingarna kommer på plats innan semestern.På tisdag träffar jag Kommunens ansvar... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2016-02-18
  Jag har fått Miki

  Jerker Norlander och jag satt för en tid sedan och pratade om seritidningar på 50 talet det var ju i slutet av 40 talet och början av 50 talet som dessa tidningar fick fart,en tidning vi båda hade en förkärlik för var Miki en äkta hederlig Västern,det blev många trevliga minnen vi han att avhandla o... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Kultur • 2015-12-23
  God Jul

  Om ni inte hittat något bra rim till klappen så får ni ett nödrim här.Att rima här var rena pärsen,öppna klappen, och skriv själv versen.En god Jul på er alla. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-12-06
  Hemskheter

  Nu är boken HEMSKHETER i Lur och på Hede ute till försäljning,boken är skriven av Jan Nilsson och tar upp rättsfall mellan 1850-1900 talet man får ta del av rättsväsendet under denna tid och inte minst personers livsöde.Vi har varit på Grebbestads Julmarknad,Tanums köpcenter ,Lurs julmarknad ocg näs... (Läs mer)

  2 kommentarer

  KulturDela