Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Inte så illa

  Vrkstadshandböcker förr var heliga böcker för märkesverkstaden men nu är det bara att ladda hem. Gott Nytt År (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Verkstadshandbok BM VOLVO 430

  I från nätet har jag dragit ut denna verkstadshandbok som är oumbärlig när man skall skruva på 430, den är på 228 sidor så nu måste jag dela upp den i minst 3 st och sen göra noteringar vad varje del innehåller, en ganska trevlig sysselsättning. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Tore Wretman

  Släng dig i väggen för nu har jag gjort klar skinkan efter ett recept från ARLA. Nu skall den kallna lite innan det blir en macka av vörtbröd skinka och senap, brukar hålla mig när det gäller julmust den hör julaftonen till men men i år har jag fixat skinkan så man får nog frångå traditionen. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • En liten juklapp till bönderna

  Nu har även skogsbönder fått känna av skador för nu går svinen in i planteringar och förstör, jag nämner inte trädgårdar och allmänna grönområde för det har jag gjort tidigare, man har lättat på bestämmelser när det gäller försäljninen av köttet också men är köttet för dyrt är det svårt att sälja nå... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Va då skräpmat?

  Kött och brö me strimla potäter ä väl inge skräpmad, så fort nåt är gött så kallas de för onyttig mad men de ä väl tillagningen som man kan hå åsikter om å en kan väl eda me måtta minns en undersökning om ägg att åd en för möe så blev en dåli ! ja de tro hoggarn de, nä ködd å brö å potetter de ä gre... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela