Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Betongätare

  För två år sedan började Martin renovera huset på Säm. Det är byggt 1846, så det var tid för en genomgripande renovering av allt ifrån tak till källare. Nedervåningen blåstes ut helt, källaren fylldes igen, muren började bli dålig så delar fick bytas ut.

  Att huset lutade betydligt var lite...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Välkommen till världen!

  Vi har blivit 7 miljarder människor. Hur många kor och kalvar det finns vet jag inte, men här är en nyfödd. (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete,Fritid
 • Utvecklingen går framåt, och tur är väl det.

  Kan inte låta bli att visa skillnaden mellan gårdens äldsta och yngsta traktor. Det är 75 års utveckling mellan bilderna, titta och njut. Jag har kört båda, ni kan ju gissa vilken jag föredrar att köra idag. Har suttit och skumpat på traktorer i 60 år och varje ny traktor har man tyckt varit en enorm... (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Blandade tankar

  Älgskog? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Fritid
 • Fredag morgon kl 03:30 ringer telefonen..

  Orden var enkla; försvunnen man vid Tjurpannan, samla så många från din grupp som möjligt. Styrkebesked kl 07:00, samling Saltviks camping 08:30.

  Vid niotiden fanns 64 hemvärnare, massor av poliser, 7 hundpatruller och helikopter. Vi startade i sämsta tänkbara väder, storm i byarna och hällregn, men...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  ArbeteDela