Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Porrfilm

  Läste om en svensk kvinna som skall göra EKO porrfilm!!!  Allt går att sälja med mördande reklam.

  När får vi kravgodkända porrfilmer?? Fast det får nog heta kramgodkänd porrfilm.

  EKO-film måste vara långtråkig, för först kommer en bild och sen kommer samma bild 3-4 gånger, sen en ny bild som kommer... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Besök och julmat

  För mer än 4 år sedan fick vi se en katt som satt på berget utanför huset, mager och tanig. Vi satte ut mat och vatten en bit från huset, med tiden kunde vi flytta maten närmare köksdörren, några dagar före jul satte vi maten inne i huset och det gick bra. Och så på julafton stannade katten kvar ett... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Granar

  För fyra år sedan började en granplanta sticka upp utanför vår altan. Nu är den så stor att den får bära belysning. Kommer den att växa med samma fart så får jag börja klippa den. Som tur är har vi olika smak om hur en gran skall kläs, jag tycker nog USA tar priset, men som sagt smaken är olika.

  Som... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Familj,Fritid
 • Julklappar

  Att ha näsan över en bok är väl bra så här i juletider. Får jag göra ett par förslag från Bullaren? Den första är Vid Bullarsjöns stränder av Karl Sjöblom, den finns i en nytryckt upplaga. Såg den hos Hedemyrs Tanumshede.

  Bok nummer två är Gränslös Vänskap av Gun Wigström, den skildrar livet under...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Välkommen SparVallen

  Jag ser fram emot en ny fotbolls och friidrottsvall. Den är välbehövlig i kommunen.

  Var och hälsade på deras arbete sist vecka, dom var glada att allt regn inte hade fallit som snö. Magnus Englund som körde sin grävmaskin berättade att får dom bara av översta lagret så gör det inget med frost och att...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela