Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Vallen

  Det är inte bara snöstolpar som växer,vallen växer så det knakar.Det ni ser är en förstaårsvall med en ny gräsart  Martin sått in och som är framtagen för att kunna ta tre skördar,den växer snabbt och tål torka (det kan tyckas vara ironi för stunden) Vallen skulle varit slått för en vecka sedan men... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete,Fritid
 • Snöstolpar

  Vägverkets nya giv.Perenna snöstolpar. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Landet
 • Filminspelning

  85 statister var samlade på Torreby slott i Munkedal, det kräver en bra organisation för så mycket folk, det var kallt på förmiddagen men sen kom solen så då kändes det bättre. Vi var på Torreby i 12 timmar så det blev en lång dag men man träffar både nya och gamla vänner. Den mesta tiden går åt till... (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Kultur
 • Sol och hav

  I går lördag var jag och 17 andra glada själar på sjön vi skulle se hembygdsföreningens vadbod utanför Hölsö lite söder om Haftensund.

  Vaboden blev helrenoverad i slutet på 70 talet och är nästan lika fin som då.Vi hade med fiskare från Vörre som kunde berätta om fiske och redskap i gamla tider.

  Vabod...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Havet,Kultur
 • Våren

  Vad är detta för växt? (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela