Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Rödpunkssikte

  Denhär bilden saknades i sista bloggen.

  Vem mannen på bilden är får ni gärna gissa,något pris kan jag inte utlåva

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Airbags och rödpunktssikte

  Air-bag är ingen leksak fick vi lära oss, att ta ut folk ur bilar där kuddarna inte är utlösta är det mycket man skall tänka på, får man en sån kudde i nyllet så skulle jag tro att man inget mera gör i detta liv.

  Rödpunktssikte är en mycket bra uppfinning för både jakt och prickskytte, det är bara...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Våren

  Våren är lammningens tid,har hälsat på Markus Toreld på Hjälpesten där dräller det av nyfödda lammungar,det var Bää både här och där.

  Nästa vecka är det åter dags för krigsförbandsövning på F7 Såtenäs,vädret ser inte ut att bli det bästa,men vi får se hur det blir.

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Natur
 • Fiberrikt

  Under påsken har jag arbetat med fiberdragning. Sannäs fiberförening har 9 mil kabel att gräva ner. Hans-Ola Olsson och jag har tagit på oss ansvaret för vårat område, det är drygt 35 anslutningar som vi skall finna bästa och billigaste vägen till. Det stora problemet som vi ser det nu är alla... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Resandefolket

  Utställningen om resandefolket på Uddevalla museum är en mycket bra och intressant utställning. Bredvid denna finns en utställning om gränslandet Sverige-Norge ifrån Bullaren. Kaffe på museet efter rundvandring är ett måste. Glöm inte att besöka tattarstaden i Bullaren under sommaren.

  Detta är väl...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  FritidDela