Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Ulseröds Kvarn

  Den som vill kan följa arbetet med kvarnen på en egen hemsida ,på kommunens första sida finns en bild och länk till hemsidan.Tanken bakom detta är att visa hur vårt arbete fortskrider,men också kunna öka vår dokumentationen om kvarnen.Vi vill höra händelser och foto från den tiden kvarnen var i gång... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Diplomatmöte i Bullaren

  Elisabeth och jag besökte Bullaren i första hand för att besöka min Morrmors födelsegård och hennes mammas födelsehus.Det ena stället heter Sundkasen östsidan Bullarsjön,det andra var Smeviken.Passade på att hälsa på en ambassadörskoliga Elke Sponholz  Tingvall.Gott kaffe och trevligt sällskap på en... (Läs mer)

  1 kommentar

  Socialt
 • Martins Traktor och OS Guld

  Efter några timmars arbete med 430 ian startade den snällt,tacka för det den har ju vilat i 8 år.Hann hem för att se Sverige ta OS GULD i segling.På traktorn fattas det nu rutor och dekaler,sen skall en Åle 3030 lastare monteras.Traktorn är utrustad med dubbelmontage och kördator,men ingen radio men... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Mitt OS

  Efter 8 år i gårdsverstaden fick den 41 åriga VOLVO 430 komma ut i dagsljuset.Efter byte av frikoppling lackning och lite till skulle allt monteras ihop,det känndes trevligare att stå ute i solskenet och skruva.En vattenläcka ställde till huvudbry,men jag tror att jag hittat felet.Min målsättning va... (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Skator

  Flera skator (säkert årsungar) har upptäckt att kattens mat och vattenskålar är ett dukat bord.Problemet är att dom grisar ner väldigt mycke så vi jagar bort dom när vi ser att dom är på G.En dag såg vi att det låg en del små stenar vid skålarna,vi tog bort dom men nästa dag var det nya stenar där.T... (Läs mer)

  1 kommentar

  BoendeDela