Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Fiber

  Nu är vi färdiga med borrningar under järnväg,bäckar och vägar för den här gången.Det blev 21 borrningar på totalt 670 m.Vi har varit oroliga för all sten under vägarna men vi hade turen med oss,så vi är mycke nöjda med resultatet.Är nu på väg mot Arendal skall bara klara av Gropen och Skärbo.Denna ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Fiber och läckberg.

  Nu är Kärra och Rödhällan klara så nu är vi på väg till Säm.I morrgon måndag spelas in en begravningsen i Grebbestads kyrka,hembygdsföreningen har hjälpt till med folk,vi får betalt för detta. (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Fiber

  Nu gräver vi,den 17-10 började vi gräva ner fiber,den blöta hösten gör det inte lätt för grävning i gärden och vägar men men.På måndag börjar borrningar under väg och järnväg,jag återkommer mer om detta (Läs mer)

  1 kommentar

  Framtiden
 • Veteranplöjning

  Vädret var bra myck folk ock gamla traktorer.På kvällen var det Afterplöj i sockenmagasinet där kvällsmaden var potäter ock 300 g köttbiff för har en plöjt hele dan så tarvar de möe mad å drecka.Tack alla medverkande ikl sponsorer.Bilden så hä plöjer en Svensk Mästare med veteranplog och traktor. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Läckberg

  Att bli sminkad Kl 06 30 är man inte van vid.I dag var inspelningen av Tyskungen förlagd till Grebbestad på vägen till Grönemad.I morrgon samma tid men troligen Krossekärr.Glöm inte Veteranplöjningen på lördag se annons i Björklövet. (Läs mer)

  1 kommentar

  KulturDela