Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Veteranplöjning

  Vädret var bra myck folk ock gamla traktorer.På kvällen var det Afterplöj i sockenmagasinet där kvällsmaden var potäter ock 300 g köttbiff för har en plöjt hele dan så tarvar de möe mad å drecka.Tack alla medverkande ikl sponsorer.Bilden så hä plöjer en Svensk Mästare med veteranplog och traktor. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Läckberg

  Att bli sminkad Kl 06 30 är man inte van vid.I dag var inspelningen av Tyskungen förlagd till Grebbestad på vägen till Grönemad.I morrgon samma tid men troligen Krossekärr.Glöm inte Veteranplöjningen på lördag se annons i Björklövet. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Fiber och Läckberg

  Vecka 42 börjar vi borra och gräva ner slangen till fiber,allt regnande kommer att ställa till en del problem,men problem är till för att lösas.Har idag varit på Tanum Strand och provat ut kläder för nästa Läckbers film Tyskungen tror jag,är inbokad två dagar nästa vecka. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Djurplågeri?

  Läste på nätet att i södra Frankrike får man fortsätta med tjurfäcktning,motivering, en gammal tradition och viktigt för turistnäringen????Jag har som prinsip att skaffa mig kunnskap om frågor som jag har åsikter om därför besökte jag en tjurfäcktning för några år sedan.När jag ser bilderna igen mår... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Bäver

  Är bäverns arbete konst eller åverkan? (Läs mer)

  1 kommentar

  NaturDela