Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Lärkträd Vingar till Ulseröds kvarn

  Vi vet ännu inte stoleken på vingarna för dom som gjordes till renoveringen på 80-talet var mindre än dom som var orginal, orginalvingarna gjorde att den var mer pampig. Vi får undersöka om kvarnen tål så stora vingar, så träden får nog ligga tills vi vet hur vi skall ha det. Kommunen har sökt bidra... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Malmö

  Tre dagar tillsammans med goda vänner är alltid trevligt,vi åkte buss till Malmö där vi bla besökte opran och såg Evita.Det är lustigt när man är ute och reser så träffar man nästan alltid gamla bekanta,denna gån träffade jag en gammal skolkamrat i från Tanum nämmerligen Sture i Såtorp,det var många... (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Kallt

  Nu måste vi sluta gräva ner fiber,så det är bara att vänta till tjälen gått ur jorden,vi har klarat ca två mil av 10-11 mil så tycker jag vi varit duktiga med tanke på hösten,vi får också tid att fundera på vad som har varit problemet hitills.För mig som områdesansvarig har det varit jobbigt men så ... (Läs mer)

  11 kommentarer

  Arbete
 • Kvarnvingar

  Här står blivande vingar till Ulseröds kvarn snart skall dom fällas.Dom ser kanhända torra ut men Lärkträd ser så ut på vintern. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Odling

  Denna bild skulle också vara med. (Läs mer)

  1 kommentar

  ArbeteDela