Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Läckberg

  Att bli sminkad Kl 06 30 är man inte van vid.I dag var inspelningen av Tyskungen förlagd till Grebbestad på vägen till Grönemad.I morrgon samma tid men troligen Krossekärr.Glöm inte Veteranplöjningen på lördag se annons i Björklövet. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Fiber och Läckberg

  Vecka 42 börjar vi borra och gräva ner slangen till fiber,allt regnande kommer att ställa till en del problem,men problem är till för att lösas.Har idag varit på Tanum Strand och provat ut kläder för nästa Läckbers film Tyskungen tror jag,är inbokad två dagar nästa vecka. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Djurplågeri?

  Läste på nätet att i södra Frankrike får man fortsätta med tjurfäcktning,motivering, en gammal tradition och viktigt för turistnäringen????Jag har som prinsip att skaffa mig kunnskap om frågor som jag har åsikter om därför besökte jag en tjurfäcktning för några år sedan.När jag ser bilderna igen mår... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Bäver

  Är bäverns arbete konst eller åverkan? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur
 • Konst

  Man behöver inte åka på konstutställning för att se vakra saker.Tag en tur ut i naturen och se naturens konstverk gratis. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  NaturDela