Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2017-09-25
  Väderkotten

  Min väderkotte är100% tillförlitlig till skillnad från alla prognoser i radio och TV.När det regnar är den våt och när solen skiner är den torr. I höst har den nästan bara varit våt.Ps. grankottar är mer tillförlitliga än tallkottar,ligger dom på marken gäller allemansrätten.Allt detta är vetenskapl... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt • 2017-09-03
  Folkomröstning

  Folkomröstningar är för vissa den ultimata demokratin,jag tillhör inte dom för de flesta sätter sig inte in i problemen utan lyssnar gärna på dom som gapar högst och målar fan på väggen eller tycker det är bäst som det är för framtiden vet vi ändå inget om.Det är i dag 50 år sedan vi fick högertrafi... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-08-06
  Bröllop och maskindagar

  Torsten Klevsäter ringde härom dagen och ville låna bonnkläder åverål och keps för han skulle på maskerad,sa han.I går lördag när Peter bärgare hade sin årliga maskindag på sin gård så passade han och Sandra Svensson på att gifta sig på ett lastbilssläp och eftersom båda kör bilbärgare så var det ar... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-08-01
  800:- sa Polisen

  Släp efter bil som har LGF skyllt heter Efterfordon,och det är nu det roliga börjar.Efterfordon skall inte ha fjädrig ( undantag finns ) och vara anpassad till spesefikt ändamål som tex båtvagn,det får inte vara flak som man kan lasta grejer på. Jag frågade, om jag nu låser fjädringen och hänger den... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-07-29
  Vad säger Polisen?

  Får man köra en avställd eller borttagen ur fordonsregistret en bilsläpkärra med LGF skyllt och köra högst 30 Km i timmen på allmän väg???? Fortsättning följer. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela