Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2012-09-23
  Bäver

  Är bäverns arbete konst eller åverkan? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2012-09-23
  Konst

  Man behöver inte åka på konstutställning för att se vakra saker.Tag en tur ut i naturen och se naturens konstverk gratis. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2012-09-18
  Sparvallen

  Invigningen blev en väderblandad tillställning, den var välordnad och alla var posetiva över den fina annläggning,nu förstår jag vad allvädersbanor är bra för.Drar mig till minnes en gammal händelse när undommar skulle göra den första fotbollsplanen på Tanumshede,grävmaskiner fanns inte så man gjord... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2012-09-10
  Kulturvandring Galtö

  Med Göran Strömberg,Kristina och Lasse Bengtsson fick vi,40 personer en trevlig söndagseftermiddags promenad.Göran visade oss det rika djurliv som finns på Galtöleran,att en havsörn kom seglande över leran var en upplevelse.Lasse tog oss med till både fornborg och tegelbruk,under kafferasten berätta... (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur • 2012-09-02
  Vandring i Världsarv

  Elisabeth och jag brukar besöka våra världsarv ibland,Sverige har 15 st men dom längst upp i norr är lite långt med bil.Årets färd blev Falu koppargruva och Engelsbergs järnbruk,men vi besökte Fagerstads hembygdsgård,Maria Langs Nora och så åt vi på Grythyttans Gästis.Att resa är att träffa folk,vi ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela