Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Snigelvarning!

  Det är lätt att man invaggas i den tron att efter en så kall vinter så har sniglarna dött. Men icke!! Under vår altan har dom det bra och äggen har kläkts så nu kryper det upp hittills ett tiotal små centimeterstora rackare för att äta kattmat. Man måste fånga dom med en liten pincett. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Boende,Natur
 • Brukssmide

  På lördag startar vi cirkel i brukssmide,smedjan på Säm är städad och klar,till smideskol annvänder vi koks det är det bästa mendet var lite lurigt att få tag på men Orsa Järn och Smide hade och kunde leverera men det fick bli storsäck a 500 kg för annars blir frakten för dyr.cirkelen är ett samarbe... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Saltpannan

  Välkommna. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Mat

  Våran katt har fått en flickvän,härom dagen kom han hem med en söt kattflicka och bjöd henne på mat själv satt han brevid och höll koll på läget.I går var hon inne och tittade hur våran katt bodde (han har inget namn).Det är nog bara en vårförälskelse.Hon har ju ett rött halsband så någon äger säker... (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Vårblomster

  Lagom till påsk kom tussilagon upp ur marken. (Läs mer)

  1 kommentar

  NaturDela