Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Spåmän

  På hösten är det många som vet hur vintern blir,i höstas kommer jag ihåg en som sa med 100 % säkerhet att det blir en rekordkall vinter,en annan sa det blir en rekord varm vinter. Nu vet vi nog ganska väl hur vintern blir,jag tycker det har varit en bra vinter för de flesta även dom vilda djuren,så ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Havet
 • Sommar 3

  Förlåt jag glömde berätta att det finns mycke att se på Malta. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar
 • Sommar 2

  Det var sakt att vi skulle hämtas senast Kl 0600,0715 kom bilen,hästen var iallafall inne,0915 kom gösta igång då var det 25 grader varmt,Gösta var inte på gott humör.Mitt jobb bruka vara att bära utrustning och medeciner och mycke annat,denna gång torkade jag bort svett på Gösta.Vi hade med flera l... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar
 • Sommarlänktan

  Så här i vinterkylan tänker man gärna på värme.Tänker på en händelse för några år sedan,en gammal god vän och hästvet.Gösta Wolving ringde i slutet av aug.och tyckte att när jag nu slutat som mjölkbonde borde jag åka med honnom till Malta och kurera och operera hästar,Gösta brukar åka dit ett par gå... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar
 • Smedjan

  Så här ser smdjan ut i dagsljus, den är stor nog att platsa några gubbar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela