Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Resö

  Fick denna bild på E-post,två väl påpälsade individer.Vad blir det av denna man(n)en? (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Våren

  Det är inte bara bönder som väntar på vårplöjningen,fiskmåsarna har den sista tiden flugit över åkrna och spanat efter någon som plöjer,på militärspråk kallas det flygspaning efter något matnyttigt.Dick (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Våren

  Med tal,körsång,en eld som var som en våreld skall vara och Kvilles kyrka som bakgrund firade Elisabeth och jag in våren på Valborgsmässoafton.Det blev lite kyligt när solen gick ner men vi fick kaffe med tillbehör på Hjälpesten efteråt så värmen återkom. (Läs mer)

  1 kommentar

  Socialt
 • Vår-fiber

  Nu änterligen är vi igång med fibergrävninge med början på Mjölkeröd där vi slutade i höstas.Det är två lag ett med tre man och två grävare,ett med en man och en liten grävare som arbetar i sommarstugeområdena. (Läs mer)

  1 kommentar

  Framtiden
 • Brukssmide

  Under ledning av Henrik Ny var åtta glada amatörer samlade på Säm för att som första uppdrag smida en spik. Det låter enkelt men försök själva så får ni se. Det blev lika många spikmodeller som deltagare. Det kommer att blir två grupper för mer än 4-5 personer i varje grupp bör det inte vara för då ... (Läs mer)

  1 kommentar

  SocialtDela