Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2012-12-06
  Kallt

  Nu måste vi sluta gräva ner fiber,så det är bara att vänta till tjälen gått ur jorden,vi har klarat ca två mil av 10-11 mil så tycker jag vi varit duktiga med tanke på hösten,vi får också tid att fundera på vad som har varit problemet hitills.För mig som områdesansvarig har det varit jobbigt men så ... (Läs mer)

  10 kommentarer

  Arbete • 2012-12-02
  Kvarnvingar

  Här står blivande vingar till Ulseröds kvarn snart skall dom fällas.Dom ser kanhända torra ut men Lärkträd ser så ut på vintern. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2012-11-27
  Odling

  Denna bild skulle också vara med. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2012-11-27
  Odling

  Vad är skillnaden mellan att odla säd och skog? Jo 50 år.Den skog som nu slutavverkas på Säm planterade jag och min far i början av 60 talet den är nu 50 år,tillväxten är så hög (boniteten) att nu börjar träden anngripas av röta,väntar man 5-10 år till blir all träden anngripna och duger bara till m... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2012-11-18
  Mingel och Film

  Ordf i hembygdsföreningen Margareta Nilsson och jag var inbjudna till Tanum Strand på förhandsvisning av Läckbergs TV film Gränsriddarna.Först var det Bubbel,snittar och mingel som förhöjde stämmningen.Till skillnad från dom tidigare filmerna var denn mer proffsig och påkostad.Att man har tagit med ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela