Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Eländes Elende!!

  Datorn började bli seg kunde inte sända bilder och en del annat,men nu har jag köpt en ny,den är helt tyst och tangentbordet är skinande rent mer än man kunde säga om den gammla men den var 12 år,tyvärr gick det inte att föra över allt till den nya.Jag var utan dator några dagar det gick bra.Har ing... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Människors mötesplats

  Riksantikvariet har varje år en kulturarvsdag med ett tema,2013 den 8 september är det där människor möts,vi har i alla tider haft behov av att mötas och dryfta händelser men också ge och ta emot information,idag har många bara datorn och telefonen som kominikation,men det var inte så längesedan som... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Fiber

  Att gräva av en telefonledning med 600 trådar i är snart gjort men att laga den tog två dagar,abonenterna på Klätta-Västbacke var inte glada,en av telegubbarna sa att blir det inte rätt så får dom göra en ny telefonkatalog. (Läs mer)

  1 kommentar

  Framtiden
 • Svanar Sannäs

  Alla vi som följer det häckande paret i Sannäs varje år upplever detta som ett vårtecken och frågan hur många ungar blir det i år?Att svanar håller ihop livet ut låter trevligt men är inte sant,vad som är sant är att bägge hjälps åt att ruva äggen så här kan konstatera att mamma och pappaledigheten ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur
 • Kosläpp på Säm

  Det är inte bara i övriga Sverige som intresset för kosläpp ökar utan på Säm också. Kl 10.00 igår släpptes korna. Det hade slutat rengna så det var ett idealt väder, för mycket sol kan göra att djuren inte ser så bra utan blir bländade. Förutom grannar med barn hade vi släktbesök från Stockholm. Jag... (Läs mer)

  1 kommentar

  ArbeteDela