Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2012-09-28
  Djurplågeri?

  Läste på nätet att i södra Frankrike får man fortsätta med tjurfäcktning,motivering, en gammal tradition och viktigt för turistnäringen????Jag har som prinsip att skaffa mig kunnskap om frågor som jag har åsikter om därför besökte jag en tjurfäcktning för några år sedan.När jag ser bilderna igen mår... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2012-09-23
  Bäver

  Är bäverns arbete konst eller åverkan? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2012-09-23
  Konst

  Man behöver inte åka på konstutställning för att se vakra saker.Tag en tur ut i naturen och se naturens konstverk gratis. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2012-09-18
  Sparvallen

  Invigningen blev en väderblandad tillställning, den var välordnad och alla var posetiva över den fina annläggning,nu förstår jag vad allvädersbanor är bra för.Drar mig till minnes en gammal händelse när undommar skulle göra den första fotbollsplanen på Tanumshede,grävmaskiner fanns inte så man gjord... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2012-09-10
  Kulturvandring Galtö

  Med Göran Strömberg,Kristina och Lasse Bengtsson fick vi,40 personer en trevlig söndagseftermiddags promenad.Göran visade oss det rika djurliv som finns på Galtöleran,att en havsörn kom seglande över leran var en upplevelse.Lasse tog oss med till både fornborg och tegelbruk,under kafferasten berätta... (Läs mer)

  1 kommentar

  NaturDela