Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-02-21
  Sannäs Fiber

  Än är det för tidigt att börja gräva, ett möte med ambassadörerna i Sannäs Fiber så fick vi reda på att vi skall börja borra i v 10.Föreningen har nu över 500 medlemmar och fler kommer säkert till.En del frågetecken har rätas ut under vintern när det gäller sträckningar av fibern.En sjökabel mellan ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-02-17
  Släktforskning

  Vintern är en bra tid att sitta framför datorn och släktforska.Jag har en kusin som letar i kyrkböcker,husförhörslängder,bouppteckningar och mycket annat.Mitt arbete består av att hitta dom platser som våra släcktingar bott på det kräver en del dektivarbete för många ställen har samma namn men kan h... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-02-09
  Tanum Hyllar

  Igår fredagen den 8/2 fick många väl värda personer en uppskattning för sitt arbete en hyllning av Tanums Kommun,med en fullsatt Bullargård blev det mycke applåder.Jag vill passa på att gratta Turistpristagaren Elke Sponholz för deras arbete med Minto på Tingvall.Förlåt ett dåligt kort jag borde ta... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-02-02
  Hjälp mig

  Kan någon tala om för mig vad detta har annvänds till?? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-02-01
  Spåmän

  På hösten är det många som vet hur vintern blir,i höstas kommer jag ihåg en som sa med 100 % säkerhet att det blir en rekordkall vinter,en annan sa det blir en rekord varm vinter. Nu vet vi nog ganska väl hur vintern blir,jag tycker det har varit en bra vinter för de flesta även dom vilda djuren,så ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  HavetDela