Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Hösten

  Ja nu är hösten här men den är vacker,våra Sveriges årstider är underbara. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Bröllop

  En bild till. (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Bröllop

  Har varit på Skansen under helgen på Gaybröllop,det var en kvinnlig släckting och hennes sambo som giftte sig på skansen,vädret var det var bästa tänkbara solen sken från en blå himmel.Det var inget märkvärldigt med detta,det var två brudar bara ingen brudgum,det var inget mer med det.Det var en up... (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Sök

  0700.Ringde det i telefonen en försvunned 75 årig man Tysk ,samling Åmåls skidcenter.Det är bara att ringa runt till dom hemvärnsgubbar som kan komma loss,det blev Tage Sandsten och jag som kunde snappt sticka iväg,men någon mil åvanför Ed så ringde det igen men den här gången berättade Johan Sand a... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Människors mötesplats

  I går söndag var det dags för dom intresserada att kunna besöka i Tanumshede Tingshuset,Sockenmagasinet och avsluta med Gästis som också fyller 350 år,där serverades 1600 tals mat.Ett 20 tal besökare kom och blev gajdade runt denna kulturtriangel i Tanumshede. (Läs mer)

  1 kommentar

  KulturDela