Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • E6


  Motorvägsbygget går framåt dom båda tunnlarna blir 200 m långa man har hunnit spränga 100 m,när jag var där och pratade med ansvariga så låvade dom att det inte blir ett nytt Hallandsås det är ett bra berg att arbeta i,jag får göra ett nytt besök när dom är klara.
  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Vit Jul


  Men ifjol var det en vit Jul.
  (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Vit Jul ??


  Nej det blir ingen vit jul i år.
  (Läs mer)

  2 kommentarer

  Familj
 • Decemberväder

  Fredag den 6-12: Full storm och högvatten i Grebbestad, att försöka resa tält och torgstånd inför morgondagens julmarknad var lönlöst. Man får vänta tills i morgon bitti och hoppas det mojnar.Lördag den 7-12: Vindstilla och sol, 3 minusgrader. En riktig julmarknadsdag, bättre väder kan man inte önsk... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Kvarn och Fiber

  Ulseröds Väderkvarn har fått presenning på taket kommunen ville inte ta risken att något blev förstört under vintern.Fibergrävningen har tagit vinterlov men där kommunen och el gräver försöker vi samköra. (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela