Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Mistel


  Om ni skall ut och plocka mistel så tänk på att vem som helst får inte plocka denna fruktbarhetssynbol det är bara ägaren till trädet den växer på som får plocka mistelen men det finns även här vissa krav och det är att inte skada beståndet av mistelen dvs man får bara ta en minder del av beståndet ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur
 • E6


  Motorvägsbygget går framåt dom båda tunnlarna blir 200 m långa man har hunnit spränga 100 m,när jag var där och pratade med ansvariga så låvade dom att det inte blir ett nytt Hallandsås det är ett bra berg att arbeta i,jag får göra ett nytt besök när dom är klara.
  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Vit Jul


  Men ifjol var det en vit Jul.
  (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Vit Jul ??


  Nej det blir ingen vit jul i år.
  (Läs mer)

  2 kommentarer

  Familj
 • Decemberväder

  Fredag den 6-12: Full storm och högvatten i Grebbestad, att försöka resa tält och torgstånd inför morgondagens julmarknad var lönlöst. Man får vänta tills i morgon bitti och hoppas det mojnar.Lördag den 7-12: Vindstilla och sol, 3 minusgrader. En riktig julmarknadsdag, bättre väder kan man inte önsk... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela