Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Människors mötesplats

  I går söndag var det dags för dom intresserada att kunna besöka i Tanumshede Tingshuset,Sockenmagasinet och avsluta med Gästis som också fyller 350 år,där serverades 1600 tals mat.Ett 20 tal besökare kom och blev gajdade runt denna kulturtriangel i Tanumshede. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Vandaler

  Ulseröds kvarn har fått tråkigt besök av personer som sprkat sönder dörren slagit sönder fönster,Flemming och jag har lovat kommunen att ordna med åtgärder så det inte rengnar in.Kommer att ha ett möte med kommunen om kvarnens repration. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Vänortsbesök

  Det fanns små grisar också och dom var mer uppskattade.Vid stian Dick. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Vänortsbesök

  Onsdag och torsdag hade Tanum besök av sin vänort i Italien Capo di Ponte.Torsdagen som jag själv var med var ett besök på Säms grisgård,medverkande var också Tannamsdalens Gårdsmejeri,vi fick smaka på gårdsprodukter och en uppskattad rundvandring bland små och stora grisar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Tanums hemliga rum

  Ett finns vid Kragenäs,besök denna fina bunker från andra V-kriget.Kristina Bengtsson har och håller på att kartlägga trakten runt kragenäs där finns mycke gamla lämningar av olika slag.Gå in på tanums hemsida där Kristina har gjort ett 15 sidigt repotage med många bilder,Kristina vill gärna att ni ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela