Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-04-29
  Vår-fiber

  Nu änterligen är vi igång med fibergrävninge med början på Mjölkeröd där vi slutade i höstas.Det är två lag ett med tre man och två grävare,ett med en man och en liten grävare som arbetar i sommarstugeområdena. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-04-22
  Brukssmide

  Under ledning av Henrik Ny var åtta glada amatörer samlade på Säm för att som första uppdrag smida en spik. Det låter enkelt men försök själva så får ni se. Det blev lika många spikmodeller som deltagare. Det kommer att blir två grupper för mer än 4-5 personer i varje grupp bör det inte vara för då ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Socialt • 2013-04-19
  Snigelvarning!

  Det är lätt att man invaggas i den tron att efter en så kall vinter så har sniglarna dött. Men icke!! Under vår altan har dom det bra och äggen har kläkts så nu kryper det upp hittills ett tiotal små centimeterstora rackare för att äta kattmat. Man måste fånga dom med en liten pincett. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Natur • 2013-04-18
  Brukssmide

  På lördag startar vi cirkel i brukssmide,smedjan på Säm är städad och klar,till smideskol annvänder vi koks det är det bästa mendet var lite lurigt att få tag på men Orsa Järn och Smide hade och kunde leverera men det fick bli storsäck a 500 kg för annars blir frakten för dyr.cirkelen är ett samarbe... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-04-17
  Saltpannan

  Välkommna. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela