Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Soldattorps iventering

  Nu är allt vårat matriel om soldattorpen i Tanums kompani som vi samlat in under 4 år inlämnat för granskning och för hoppningvis blir det en bok om ett år,vad sägs om nästa års julklapp? Tanken är att vi lägger upp en liten aptitretare på kommunens hemsida (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Fiber

  Så här ser den fiberkabel ut som blåses in i ert hem,två fiber är det minsta man blåser som ni ser så är fibern inte tjockare än ett hårstrå,det var längesedan jag slutade att fundera på hur det fungerar.Dick. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Fiber

  I går den 4-11 blev en historisk dag för Sannäs Fiber då började man blåsa fiberkabel på östra sidan Sannäsfjorden,skall försöka hålla er informerade om hur det fortskriver.Blåsningen började på Översäm. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Ljus i höstmörkret

  Jag personligen tycker inte om för mycke blommor och buskar mitt i parkeringsområden,men beröm för den,dom som gjort detta det lyser upp i höstmörkret och jag respekterar andras åsikter när det är så fint som detta.Just nu håller jag på och hjälper Martin med ett elfel på en traktor allt är ju elekt... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Frågetävling

  Vad kommer detta att bli?Rätt svar kommer att belönas med en skattefri elle om ni vill kalla de en svart vinst. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela