Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kosläpp

  I dag lördag den 3-5 var det kosläpp hos Martin på Säm,och det är alltid flera som frågar när det blir för både gamla och unga tycker det är början på sommaren,Martin berättade att det var den tidigaste kosläpp han haft. (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Våren


  När Martin tar ut sin gamla Corvette ja då är det vår. (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Historiskt


  Tisdagen den 8-4 blev en historisk dag i Tanum då kopplades den första fiberföreningen till bredbandet,under våren kommer ca 300 medlemmar på östra delen av Sannäs fiber att kunna använda fibernätet.Det var i Sannäs folkes hus som detta skedde,efterår blev det kaffe och tårta.
  (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Gullhögen

  Nej det är inget aprillskämt utan förr kallade man stallgödselhögen för gullhögen.En gammal maskinförsäljare berättade för mig för längesedan att när han kom till en ny gård så var det första han gjorde var att titta in i ladugården för att se om det var många djur och att dom var väskötta,sen gick ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Fiber

  Nu svetsas det fiber för glatta livet,det är flera som åker omkring på den östra sidan sannäsfjorden och svetsar fiber i både boxarna på husen och kopplingsskåpen. (Läs mer)

  1 kommentar

  FramtidenDela