Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-07-06
  Landet

  Tanum är fantastigt,trots att vi bor centralt intill vägen mellan Tanumshede och Grebbestad mittimot Stall Heane så har vi vilda djur intill oss,rådjuren knallar med sina bambisar runt vårat hus fåglar,ekorrar,skator för att inte tala om våran husmus som bor under altanen,men vårat senaste tillskott... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-07-01
  Läckberg

  Elisabeth och jag var och såg Läckbergs Tyskungen,eftersom jag inte läst boken kunde jag nästan inget om handlingen men eftersom jag varit med om flera inspelningar så var det med stor förväntan jag satte mig i biografstolen.Fyra frågor hade jag med mig,1.var handlingen bra,2.är det fina vyer från t... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-06-16
  Eländes Elende!!

  Datorn började bli seg kunde inte sända bilder och en del annat,men nu har jag köpt en ny,den är helt tyst och tangentbordet är skinande rent mer än man kunde säga om den gammla men den var 12 år,tyvärr gick det inte att föra över allt till den nya.Jag var utan dator några dagar det gick bra.Har ing... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2013-05-30
  Människors mötesplats

  Riksantikvariet har varje år en kulturarvsdag med ett tema,2013 den 8 september är det där människor möts,vi har i alla tider haft behov av att mötas och dryfta händelser men också ge och ta emot information,idag har många bara datorn och telefonen som kominikation,men det var inte så längesedan som... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-05-27
  Fiber

  Att gräva av en telefonledning med 600 trådar i är snart gjort men att laga den tog två dagar,abonenterna på Klätta-Västbacke var inte glada,en av telegubbarna sa att blir det inte rätt så får dom göra en ny telefonkatalog. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela