Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Gotland  Solens och vindarnas ö men när Elisabeth och jag var där i veckan fanns  varken sol eller vindar. Det finns myck att se på ön mer än det man vanligen läser om.Vi besökte Lärbo krikssjukhus,det byggdes upp när kriget startade 1939 blev klart 1942 men blev känd för att när kriget slutade 1945 tog man ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Havskräftans dag


  Den 30-5 var det havskräftans dag i Fjällbacka.man bildade också Havskräftsakardemien denna dag med Ingmar Grankvist som motor.Torget i Fjällbacka är inte stort så det var trångt när man ville ta sig fram till båtarna som inte bara sålde kräftor utan också tillagade dessa läckerheter ombord på båtar... (Läs mer)

  1 kommentar

  Havet
 • Svamp


  Att plocka svamp i maj är inte så vanligt,men jag tror inte man skall äta den för den växte i vägkanten,på andra sidan diket blommar vitsipperna. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Vårfint


  Även små hästar behöver manikyr. (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Robotklippare


  Det går två sådana här levanda robotgräsklippare på Säm,dom äter allt det enda man behöver tillföra är vatten. (Läs mer)

  2 kommentarer

  BoendeDela