Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-07-28
  Jordvärme

  Hjälper Martin gräva ner 500 meter slang för jordvärme, värmen har varit besvärande men det torra vädret har varit bra när det gäller grävningen,regnet vi fick gjorde gott för både stråsäd och vallar.Det svåraste har varit alla ledningar inte minst dräneringar som man kommer på, att det finns täckdi... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2013-07-16
  Carnival

  Så var det dags för carnival igen,iår kan ingen klaga på vädret sol dag efter dag och på carnivalsdagen var solen på sitt bästa humör.Det ekipge som vann var en fibervagn med mycke bra texter om fiber,det var mycke lungnt och städat under hela dagen och kvällen det känns roligt att fylla och bus i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-07-06
  Landet

  Tanum är fantastigt,trots att vi bor centralt intill vägen mellan Tanumshede och Grebbestad mittimot Stall Heane så har vi vilda djur intill oss,rådjuren knallar med sina bambisar runt vårat hus fåglar,ekorrar,skator för att inte tala om våran husmus som bor under altanen,men vårat senaste tillskott... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-07-01
  Läckberg

  Elisabeth och jag var och såg Läckbergs Tyskungen,eftersom jag inte läst boken kunde jag nästan inget om handlingen men eftersom jag varit med om flera inspelningar så var det med stor förväntan jag satte mig i biografstolen.Fyra frågor hade jag med mig,1.var handlingen bra,2.är det fina vyer från t... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-06-16
  Eländes Elende!!

  Datorn började bli seg kunde inte sända bilder och en del annat,men nu har jag köpt en ny,den är helt tyst och tangentbordet är skinande rent mer än man kunde säga om den gammla men den var 12 år,tyvärr gick det inte att föra över allt till den nya.Jag var utan dator några dagar det gick bra.Har ing... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  ArbeteDela