Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-12-20
  Vit Jul ??


  Nej det blir ingen vit jul i år.
  (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj • 2013-12-09
  Decemberväder

  Fredag den 6-12: Full storm och högvatten i Grebbestad, att försöka resa tält och torgstånd inför morgondagens julmarknad var lönlöst. Man får vänta tills i morgon bitti och hoppas det mojnar.Lördag den 7-12: Vindstilla och sol, 3 minusgrader. En riktig julmarknadsdag, bättre väder kan man inte önsk... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2013-11-25
  Kvarn och Fiber

  Ulseröds Väderkvarn har fått presenning på taket kommunen ville inte ta risken att något blev förstört under vintern.Fibergrävningen har tagit vinterlov men där kommunen och el gräver försöker vi samköra. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-11-17
  Soldattorps iventering

  Nu är allt vårat matriel om soldattorpen i Tanums kompani som vi samlat in under 4 år inlämnat för granskning och för hoppningvis blir det en bok om ett år,vad sägs om nästa års julklapp? Tanken är att vi lägger upp en liten aptitretare på kommunens hemsida (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-11-09
  Fiber

  Så här ser den fiberkabel ut som blåses in i ert hem,två fiber är det minsta man blåser som ni ser så är fibern inte tjockare än ett hårstrå,det var längesedan jag slutade att fundera på hur det fungerar.Dick. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela