Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Fiber

  Nu svetsas det fiber för glatta livet,det är flera som åker omkring på den östra sidan sannäsfjorden och svetsar fiber i både boxarna på husen och kopplingsskåpen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Fiber

  I går den 19-3 lade vi ner sjökabelen mellan Sannäs och Näs det blev över 600 m,den är blytung och har ett spunnet stålhölje under plasten den ligger på botten men skall hålla att dra upp till ytan om den blir skadad,den ligger drygt 6 m från kommunens vatten och avloppsledning,den har en 15-20 m sl... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Full rulle


  Snart skall denna fiberkabel läggas ner i vattnet mellan Sannäs och Näs,sen kan man arbeta med blåsning och svetsning på västra sidan Sannäsfjorden.Jag skall försöka att vara med när den läggs ner.
  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Havet
 • Arbete

  Hjälper Martin att sätta upp nytt tak i huset. Med hjälp av laser så är det inte så svårt att få det rakt. Lasern är ett otroligt hjälpmedel vid att reparera och att bygga hus och i dag kostar dom inte mycket. Det var inte så länge sedan lasern kostade en förmögenhet,men att avväga i dag utan laser ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete
 • Tidig vårstädning

  (Läs mer)

  4 kommentarer

  LandetDela