Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Halvar

  Att utbilda skyddsvakter i tält kan låta underligt,men att det fungerade så bra var en posetiv överaskning. Att stå framför kamrer,filmdukar och med mygga att prata i trodde vi alla ( vi var 15 st glada män,tyvärr inga kvinnor) skulle bli svårt att finna sin roll,men allt runtomkring fanns bara inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Kultur
 • Allemansrätten

  När nu våren-sommaren kommer är det för oss svenskar en självklarhet att kunna gå ut i skog och mark och där plocka bär, blommor och mycket annat.

  Men det finns undantag .Ostron känner nog många till att man inte får plocka, men en lag från 1734 förbjuder allmänheten att plocka hasselnötter. Det kan i...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Landet
 • Förändrade Världen 2

  När muren föll och kalla kriget frös till is drog nog de flesta en lättnadens suck,men snart bröt det ut ett annat krig i full blom,terrorkriget.

  Det är nog inte många som inte vet vad 11 september 2001 står för,World Trade Center finns inte längre,denna händelse var otänkbar när jag tog kortet i...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Mötestider

  I kväll skall jag på Tanums brukshundsklubbs årsmöte, har själv ingen hund men är revisor i klubben. Jag försöker att öka intresset för att utbilda hundar till bl. a. sök och bevakning som försvaret håller i.

  I morgon blir det Bullargården. Elisabeth har gått i pension efter över 40 års arbete i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Vintern kommer

  Nu blir det rejält kallt. Stanna inne i helgen, varför inte ta fram ett pussel?

  Vid köksbordet, Dick

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela