Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kattedaben befolkas

  För första gången besökte jag kattedaben sen husen blev färdiga och nu höll många på att flytta in i sina lägenheter bland annat Lotta och Claes från Kville, hur det slutade vet jag inte för Lotta bar in grejer och Claes bar ur grejer men som tur var Claes bror där och hjälpte till men bara dom blir... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt
 • Nu går 34 an i himlen in

  1934 byggdes bron så det stämmer rätt bra med Per Myrbergs låt om 34 an. Jag kommer inte skriva så mycke om bron här eftersom jag skriver på F-book vad händer i Tanumshede och Grebbestad om brobygget. Bilden har Jerker Norlander tagit med sin drönare här gör drönaren verkeligen nytta, Margaretas drö... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Tråkigt väder? köp en traktor

  Det har jag gjort i dag en BM 200 Teddy, när jag var liten hade jag en teddybjörn i sängen nu har jag en Teddytraktor lite svår att få ner i sängen men jag får väl flytta till garget, Teddy lär komma från presidenten Roosevelt. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Ring så spelar vi

  Jag kan höra syssorna spela sjöng Zara Leander på sin tid, inte släkt med Georg Leander Bullaren vad jag vet, det är nu på hösten man kan höra syssorns spela och jag kan höra dom men det är tack vare hörapparater å det är väl inte fusk det viktigaste är väl att man kan höra dom. Zara kan man skriva ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Natur
 • Nu är det kört !

  Den 17 aug kommer vägen mellan Tanumshede- Grebbestad vara sängd vid Säm för då börjar arbetet med den nya bron över järnvägen, småvägarna- genvägarna kommer att vara stängda för genomfart så det blit en del omvägar om man inte har cykel och vill trampa över Kärra, jag tror att får det gott en tid s... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela