Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Det finns alltid nåt att göra

  Tråkigt väder? beror på vem man pratar med när dom började med bron på Säm sa ledningen  får vi bara fint väder fram till Jul så kommer vi att klara få klart bron till det utsatta datumet. Väder för inomhusarbete mitt beting i vinter är att laga och kitta gamla fönster till gamla huset på Magnussons... (Läs mer)

  31 kommentarer

  Arbete
 • Va då julgran?

  Man borde nog säga julträd för i stora delar av världen så är det andra trädslag som gäller, goda vänner som bott utomlands har haft nån art av tall som julträd så i år fick det bli en tall som utomhusgran, förresten så växer det en massa tallar på tomten. (Läs mer)

  5 kommentarer

  Kultur
 • Adventskalendern 60 år

  Kalendern är nog det program jag följt i alla år även om en del varit så dumma att man bara orkade se enstaka avsnitt, när jag tittade på listan över alla 60 program så kommer man ihåg rätt många men det är ju inte vad vi gamlingar tycker utan barnen men man har ju sett att programen har följt utvec... (Läs mer)

  4 kommentarer

  Allmänt
 • Så kan det gå när inte haspelen är på!

  Eller skall man sjunga den kända låten, Stormen River. (Läs mer)

  3 kommentarer

  Allmänt
 • Tror du den passar?

  Åsa på Västbacken som brukar slå slåtterängar lite varstans med häst och en gammal slåttermaskin  som slitstålet i fingrarna var helt slut så den slog inte så bra i fint gräs lovade att försöka hjälpa henne att hitta nya slitstål till fingrarna, några nya finns inte att uppbringa men en man i Herrju... (Läs mer)

  7 kommentarer

  LandetDela