Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Nu går 34 an i himlen in

  1934 byggdes bron så det stämmer rätt bra med Per Myrbergs låt om 34 an. Jag kommer inte skriva så mycke om bron här eftersom jag skriver på F-book vad händer i Tanumshede och Grebbestad om brobygget. Bilden har Jerker Norlander tagit med sin drönare här gör drönaren verkeligen nytta, Margaretas drö... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Tråkigt väder? köp en traktor

  Det har jag gjort i dag en BM 200 Teddy, när jag var liten hade jag en teddybjörn i sängen nu har jag en Teddytraktor lite svår att få ner i sängen men jag får väl flytta till garget, Teddy lär komma från presidenten Roosevelt. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Kan det bli vakrare?

  Man behöver inte vara en gammal bonde för att njuta av denna vakra bild så den får tala för sig själv dvs. skörden ser väldigt bra ut även i år. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Förberedd på det värsta

  Fiberkabelen ligger under den bron som skall rivas på Säm och risken är stor att den då går sönder, redan när vi drog fibern så planerade vi detta och satte ett extra kopplingsskåp så det är max 200 m mellan 2 skåp och nu har vi lagt en ny 16 mm slang mellan skåpen och med en 32 mm skyddslang på 40 ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Ring så spelar vi

  Jag kan höra syssorna spela sjöng Zara Leander på sin tid, inte släkt med Georg Leander Bullaren vad jag vet, det är nu på hösten man kan höra syssorns spela och jag kan höra dom men det är tack vare hörapparater å det är väl inte fusk det viktigaste är väl att man kan höra dom. Zara kan man skriva ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,NaturDela