Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Vingvirke


  Lärkstockarna som skall bli vingarna till Ulseröds kvarn är nu sågade dom längsta stockarna var 6.3 m långa och väde bly,sågningen tog 5 timmar,men med Peter i Hallind och Ronny Dahlberg så gick det bra. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Linneasjön


  Radioprogramet från Linneasjön blev en trevlig eftermiddag,solen lyste som en stor gul gud.Det kom flera besökare spontant under inspelningen .Cajsa var helt betagen av en sån fin plats,hennes medhjälpare sa att han skall ta med sin familj hit.Hur det lät i radion vet jag ännu inte.Vid micken.Dick (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur
 • Hemvärnet


  Efter 43 år inom Hemvärnet så har jag varit på Skredsvik och lämnat in min utrustning,men jag har en garderob full med gamla och nyare uniformer för man vet ju inte det kan komma till pass till maskerader eller karnevaler,jag har hjälpt Strömstads musum med kläder och annat för en utställning om ber... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Vargstängsel  Nä detta är inget vargstängsel,utan jag vill belysa att ett elstängsel är inget man bara sätter upp och så är allt klart.Gräset skall ju gro och bli mat till tamdjur på bete,men om man inte sköter elstängselt dvs håller borta gräs från trådarna så leder gräset strömmen till marken och då blir det in... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Falkeröd


  Midsommarfirandet på Falkeröd drog en rekordpublik,jag har alldrig sett så mycke folk där tidigare,det fina vädret var nog orsaken men jag känner att misommarfirandet är en större högtid för svenskarna än vår nationaldag framförallt är det barnens dag. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela