Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • GC väg


  Att bygga gång och cyckelväg intill allmän väg är inte bekymmersfritt,men efter flera års planering och arbete är nu änterligen vägen mellan Havtensund och vägen till Vörre (Viken) änterligen på G,detta tack vare en del personer i Havstensund,ingen nämnd ingen glömd. (Läs mer)

  11 kommentarer

  Framtiden
 • Hösten


  Höstens är ett fyrverkeri av färger,det man ser när man åker på våra vägar är lövträden men det finns även bland våra frukter,Elisabeth har tagit in dessa tomater,njut av färprakten,eller ser det ut som våran nya regering? (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Upplösningen


  Hur gick det mellan min 5:56 och Nigges leverolja?Jag får väl erkänna att Nigges mutter krävde mindre kraft för att lossna,om exprimentet var vetenskapligt korekt kan vi väl tvista om men Havsmusen är en ful fisk kan vi nog vara överens om. (Läs mer)

  1 kommentar

  Havet
 • Ulseröds kvarn


  Muttrar av storlik 42 och av modell 1900 behövde lossas,jag köpte 5:56 Nigge hade kokt levertran på fisken Havsmus frågan var vilken mutter skulle lossna först,vi behandla dom båda två gånger under fem dagar.Vi får se. (Läs mer)

  2 kommentarer

  Kultur
 • Ulseröds Kvarn


  Ann-Katrin Eklund har skrivit om arbetet med kvarnen på kommunens hemsida.www.tanum.se (Läs mer)

  1 kommentar

  KulturDela