Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-05-13
  Vrångsholmen


  Pojkhemmet för vanartiga pojkar från Göteborg,däras liv och levende på Vrångsholmen som inte var ett himelrike utan snarare ett Helvete.Lördagen den 17 maj kommer Torsten Sigfridsson att prata om detta och en del annat som rör Vrångsholmen,det hela börjar KL 16 00 (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-05-11
  Vårbild  Så här tidigt har alldrig höstrapsen blommat,Kortet är taget vid Backa intill Rasta. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-05-07
  Sommarbete


  Men varför får inte jag vara med?
  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-05-04
  Ostronöppning

  Nordiska Mästerskapet i ostronöppning blev som vanligt en folkfest,jag har besökt alla tillsällningarna genom åren jag tror inte jag sett så mycke folk någon gång.ostronen kom i år från Resö.Grebbestads mannen Lars Karlsson blev besegrad på målsnöret av Estländaren Anti Läppinen,men att bli tvåa är ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Havet • 2014-05-03
  Kosläpp

  I dag lördag den 3-5 var det kosläpp hos Martin på Säm,och det är alltid flera som frågar när det blir för både gamla och unga tycker det är början på sommaren,Martin berättade att det var den tidigaste kosläpp han haft. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FamiljDela