Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-02-25
  Tidig vårstädning

  (Läs mer)

  3 kommentarer

  Landet • 2014-02-22
  Våren

  Våren är inte här än så kör försiktigt vägarna är förrädiska nu. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-02-10
  Vinter

  Martin hade tur som fick ut virket ur skogen, ett par dagar senare så var tjälen i grusvägen borta. En sån här skördare avverkar 300 fastkubikmeter på en dag, hade någon sagt det på 50 talet hade vederbörande blivit idiotförklarad med omedelbar verkan.OS har börjat bra, ser fram emot fortsättningen.... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-01-27
  Återvinning

  Det är tråkigt att se detta vid våra återvinningsstationer,matrester hör inte hemma på dessa stationer,vi skäller på sommarboende men det här är nog inte sommarboende som varit framme,att mata fåglar på vintern är bra men inte så här,kortet är taget på Tanumshede. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende • 2014-01-19
  Soldattorp

  Till sommaren skall boken om soldattorpsinvetering Tanums Kompani vara klar.Men boken om Sotenäs Kompant är klar den sträcker sig från södra Kville till Kungshamn,en intresant läsning för man får reda på mycke om soldatens arbete,hur fungerar ett kompani,roten,löner,pension,befälens uppgifter,soldat... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela