Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Väderkvänne


  Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för Ulseröds kvarn och Tanums kulturbyggnader.den 4-9 började Rabbalshede Byggservice resa ställningar runt Ulseröds Kvarn så nu är vi på G när det gäller renoveringen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Ulseröds kvarn


  Nu börjar det likna nåt kaffeboden och lite ställningar har kommit på plats så den närmaste tiden bör ställningar och annat komma upp. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Herr CLAAS


  Skörden är i full gång,den är fullt godkänd,med en vattenhalt på 12% och strålande sol rätt ofta kan man köra på högsta växeln. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Naturen


  För ett par år sedan hittade jag denna flaska i Martins skog tog hem den och la den i garaget och glömde bort den,i somras fick jag se flaskan hällde vatten i den och se den grönskade,ja naturen kan överleva det mästa även i mitt garage. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur
 • Änteligen


  Just det!Änteligen efter många turer och bedrövelser så har arbetet med gång och cyckelvägen mellan Sportshopen och campingen påbörjats,det står att den skall vara klar november 2014 och det tror jag på denna gång. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela