Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Nätverk


  Jag är med i P4 västs publiknätverk,i går lördag var vi inbjudna till Uddevalla studio vi var ett 40 tal nätverkare samlade för att få information och säja vad vi tycker om P4 V.Det var Kanal cefen Peter Sundblad och Nyhetscefen Kristina Blad Berggren som stod för värdskapet,tyvärr var flera medarbe... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Invigning


  Det var som sig bör Clas-Åke som invigningstalade och sedan klippte det blå bandet.Det var lätt att hitta i den stora byggnaden med massor av små och större butiker och matställen Coops frukt och grönsaksavdelning var inponerande,den stora öppna ytan med med en stor sen får många plusspoeng. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Invigning


  I går var det dags att inviga Tanum Shoppingcenter det fanns inte en ledig parkerigsplats på hela industriområdet till och med vägarna var fulla med parkerade bilar,att det finns så mycke folk och bilar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Ulseröds kvarn


  I går svetsade Rustan klart vingstagen till kvarnen i Martins bilverkstad,så smart är årets arbete med kvarnen klart det känns skönt. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Ulseröds kvarn


  Nu har hättan fått mössa,i veckan så klistrades sista tjärpappen på,att det är ett utsatt ställe det kan nog de flesta förstå så när vingarna skall upp om ett par år kommer dom som gjorde arbetet tillbaka och avsynar arbetet,finns det då inga skador så bör pappen hålla i många år. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela