Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Söndagsmotion

  Jag jagade inte bara sniglar i söndags ( jaga och jaga dom springer inte fort dom små rackarna ) utan jag hann besöka dom arkiologiska utgrävningarna som pågår bl.a vid Hoghem. Under ledning av Christina Torelds välplanerade vandring gick två timmar fort.

  Gör gärna ett besök vid dessa...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Kultur
 • Helgmotion

  Snigel,Snigel på vägen där,säg mig vart din kosa bär.

  Nu är det dags att plocka sniglar,när det har rengnat så kommer dom små rackarna fram,det är nu som man skall vara på hugget en runda minst 2ggr om dagen gör underverk längre fram på sommaren. Jag har en spann med vatten och grovt salt sen...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Natur
 • Airbags och rödpunktssikte

  Air-bag är ingen leksak fick vi lära oss, att ta ut folk ur bilar där kuddarna inte är utlösta är det mycket man skall tänka på, får man en sån kudde i nyllet så skulle jag tro att man inget mera gör i detta liv.

  Rödpunktssikte är en mycket bra uppfinning för både jakt och prickskytte, det är bara...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Våren

  Våren är lammningens tid,har hälsat på Markus Toreld på Hjälpesten där dräller det av nyfödda lammungar,det var Bää både här och där.

  Nästa vecka är det åter dags för krigsförbandsövning på F7 Såtenäs,vädret ser inte ut att bli det bästa,men vi får se hur det blir.

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Natur
 • Resandefolket

  Utställningen om resandefolket på Uddevalla museum är en mycket bra och intressant utställning. Bredvid denna finns en utställning om gränslandet Sverige-Norge ifrån Bullaren. Kaffe på museet efter rundvandring är ett måste. Glöm inte att besöka tattarstaden i Bullaren under sommaren.

  Detta är väl...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela