Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Militära

  Fodral F 11 är 16 cm lång men vad innerhåller den ? Man blir aldrig förvånad över det militära, har varit med och tömt olika militärförråd som allt skulle kastas så jag kunde inte låta bli att ta vara på en massa härliga grejer bla. detta fodral 11, ni får försöka gissa jag ger er svaret på söndag, ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Mitt kontor?

  Man skulle kunna tro det men köksbordet är en mycke bra plats att bre ut sig på och att sitta ensammen och äta vid ett stort köksbord är ingen höjdare så bordet är mitt kontor nr 2 numera. Dagen är fulltecknad först smidesgruppen sen banken och hinner jag på förmiddage så handlar jag annars får det ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Okrossbar?

  O nej då, reklamen höll tills en flera ton traktor rullade över den så än en dag utan kaffe. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Ven ska hoggas å klyvas

  Innan midsommar sa de gamle, så i år tänkte jag starta i god tid, det är bara Lisa som använder ved till sin kamin men det blr en del till kolmilan också så det är inte så många m 3 som skall till. Nu skall jag först till smidesgruppen sen till Järnberg för att få nya glasögon, efter oprationerna så... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Skruv lös

  Kan en hög med skruvar ha något med jordbrukshistorien att göra? Hur dumt det än låter så har dom det, 1970-80 talet var det tornsilo som gällde framförallt för ensilage men även spannmål, varje gård med nötdjur och lite självaktning skulle ha ett stort torn gärna två, räknade själv på ett ensilaget... (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela