Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Får en ko se ut hur som helst?

  Om man tillhör rasen Belted Galloway så får man se så här ut,den kommer från skottland och är en köttrasko väger ca 5-600 kg.Det finns några i bohuslän ägaren berättade att många stannar på vägen och fotar,dom har dom mest för det är roligt,håll med om att dom ser roliga ut.Den har en dubbelpäls en ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Eken

  Eken har stått i ca 200 år,den fanns redan när gården Löse byggdes 1834 tänk om den kunde berätta allt den sett. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Eken

  Eken mätte 85 cm i roten så det var svårt att fälla den med dom korta svärd vi använder nu för tiden men med hjälp av traktorn som påskjutare fick vi ner den till slut rotkubben blev 4 meter och var 75 cm i topp. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Ek

  Gårdens näst största träd en ek måste fällas för att kunna komma fram med dagens maskiner. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Buskkonst

  Svenskarna är inte kända att göra konstverk av buskar men här får ni ett,om det är en katt eller en hund eller höna vet jag inte men jag vet att ägaren har en hund som heter Roy,så ta fram häcksaxen och gå ut i trädgården och börja klippa. (Läs mer)

  1 kommentar

  NaturDela