Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Solförmörkelse

  På fredag Kl.10:52 börjar en drygt 80% solförmörkelse.Kommer ni i håg hur det var den 30 juni 1954 och vad ni gjorde? Själv kommer jag mycke väl i håg den händelse och var jag befann mig,man kunde köpa   glasögon med datum på men sotat glas gick också bra,  Strömstad hade en till dage framtagen post... (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur
 • Tranor

  I dag kom den första tranan till oss på Säm,vi har haft nöjet att få besök av tranor dom senaste tre åren på gärdet nedanför huset,kortet är inte från i dag. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Skogen

  Nu är allt virke framkört men skogsmaskiner och rengn är ingen bra kombination,för att lastbil med släp skall kunna hämta virket måste Martin köra bort all gegga som blivit och sedan lägga på ett par lass 0-80 och hoppas att det inte blir mer regn. (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Hunden ROY

  Så ser han ut med boll. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Vägarbete

  Solen skiner och den samfällda Rödhällevägen hade torkat så Martin,Arne och skulle passa på att fylla i hålorna i vägen med 0-18,nartuligt vis kommer grannar ut och skall prata bort en stund,på bilden ser vi Arne visa på hur många sätt det går att stötta sig på en spade,längst ner till vänster ser v... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela