Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-08-27
  Naturen


  För ett par år sedan hittade jag denna flaska i Martins skog tog hem den och la den i garaget och glömde bort den,i somras fick jag se flaskan hällde vatten i den och se den grönskade,ja naturen kan överleva det mästa även i mitt garage. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-08-20
  Änteligen


  Just det!Änteligen efter många turer och bedrövelser så har arbetet med gång och cyckelvägen mellan Sportshopen och campingen påbörjats,det står att den skall vara klar november 2014 och det tror jag på denna gång. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2014-08-15
  Regnmätaren


  Vem kunde tro att regnmätaren inte skulle räcka till,63 mm den senaste tiden kunde man bara drömma om för 14 dagar sedan,detta räddar vallarna som stått stilla nästan sedan midsommar och svampen skall vi inte tala om dom exploderar väl nu,nu skall jag ut och tömma mätaren. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-08-10
  Brått?


  Även om det drar i hop sig till skördetider får man alldrig ha så bråttom att man inte hinner  klappa en söt kattunge. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2014-08-04
  Tanumsdagen


  Tanumsdagen blev en solig och varm knalledag,med nästan 30 grader var det många som besökte sockenmagasinet för våffler,kaffe och svalka,det såldes ca 160 våffler och flera lottringar.Det blev ett bra klirr i kassan och det behöver vi för nu måste Göran Lottas hus på Vinbäck repareras, det är taket ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela