Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kaffe

  Detta arbete kräver denna dryck.Jag har lånat orden från Albert Engström från folkomröstningen i rusdrycksfrågan 1922 fast då löd orden,Kräftor kräver dessa drycker,ja vad Albert röstade på behöver man inte tveka om men det var nära att förbudet hade blivit av det blev 51 mot 49%.Man kan ha olika ås... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Himlen Brinner

  Trots att snön och tycker jag vintern har lämnat oss så får bilden prata för sig,bilden är tagen från mitt kontorsfönster. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur
 • Huseve

  Själv behöver jag inte huseve men dottern Lisa har kamin så mitt jobb är att förse henne med detta,bättre motion finns inte och så får man frisk luft och samtidigt rensa i gärdesdikena för att inte prata om all röjning i skogen.I dag söndag var det sol och minus två grader så bättre väder finns inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Underhåll

  Televerkets luftnät lever farligt,när Martin plogade snö så kom han åt en stagvajer och till hans förvåning så gick stolpen av på mitten, stolpen var rutten,det är flera som har sin dator och telefon vi stolpens ledningar,som tur var så höll alla ledningar.Ledningar åvan jord är ingen höjdare om dom... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Får en ko se ut hur som helst?

  Om man tillhör rasen Belted Galloway så får man se så här ut,den kommer från skottland och är en köttrasko väger ca 5-600 kg.Det finns några i bohuslän ägaren berättade att många stannar på vägen och fotar,dom har dom mest för det är roligt,håll med om att dom ser roliga ut.Den har en dubbelpäls en ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela