Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Våren

  Mitt jobb vid den här tiden är att se över elstängsängslet för ungdjurens sommarbete,vissa år fungerar allt men i år fungerade inte allt,åldern tar nog ut sin rätt men skogens djur brukar riva ner en del och då kan eltrådarna gå av och det synns inte,halvvägs kan man stänga av det hela så man inte b... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Vedsäckar

  Det är lite av en revulition att hantera veden i storsäck,helgen har gått i vedens tecken,det är bara dottern Lisa som använder ved till braskaminen men det är mitt arbete att fixsa fram den och med hjälp av en gammal traktor med frontlasare och säckhantering så är arbetet inte så betungande. (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Vitsippor

  Att se vitsippor blomma i början av aprill är inte helt fel. (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur
 • En glad Påsk

  Ett sådant Påskväder var det nog länge sedan vi hade.Det blir inga utsvävningar för våran del,efter benbrott för drygt en månad seda sitter Elisabeth med gipsat ben,själv skall jag ordna med blinkers på en över 40 år gammal volvo 430 traktor men mellan varven skall jag passa på att göra grillkol för... (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Kosläpp?

  Nä det är nog för tidigt,men att verka klövarna på djuren innan kosläpp är ett måste,men det är roligt att se på tycker grannbarnen. (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela