Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-09-09
  Höst


  Det är dags att se över inredningen i ladugården för snart stallas korna in,är det fint väder så kan dom gå ute på dagarna men hösten är oberäklig när det gäller vädret,korna ligger hellre inne i värmen än på kalla ängar,sen får "experter" säja vad dom vill. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-09-05
  Väderkvänne


  Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för Ulseröds kvarn och Tanums kulturbyggnader.den 4-9 började Rabbalshede Byggservice resa ställningar runt Ulseröds Kvarn så nu är vi på G när det gäller renoveringen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-08-31
  Ulseröds kvarn


  Nu börjar det likna nåt kaffeboden och lite ställningar har kommit på plats så den närmaste tiden bör ställningar och annat komma upp. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-08-29
  Herr CLAAS


  Skörden är i full gång,den är fullt godkänd,med en vattenhalt på 12% och strålande sol rätt ofta kan man köra på högsta växeln. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-08-27
  Naturen


  För ett par år sedan hittade jag denna flaska i Martins skog tog hem den och la den i garaget och glömde bort den,i somras fick jag se flaskan hällde vatten i den och se den grönskade,ja naturen kan överleva det mästa även i mitt garage. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  NaturDela