Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Karbon

  Du är i karbonåldern säger ungarna,jaa,vem har jag kopierat nu? Nä,du säger samma sak flera gånger om dagen.Tack för den passningen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Familj
 • Solförmörkelse

  På fredag Kl.10:52 börjar en drygt 80% solförmörkelse.Kommer ni i håg hur det var den 30 juni 1954 och vad ni gjorde? Själv kommer jag mycke väl i håg den händelse och var jag befann mig,man kunde köpa   glasögon med datum på men sotat glas gick också bra,  Strömstad hade en till dage framtagen post... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur
 • Tranor

  I dag kom den första tranan till oss på Säm,vi har haft nöjet att få besök av tranor dom senaste tre åren på gärdet nedanför huset,kortet är inte från i dag. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Skogen

  Nu är allt virke framkört men skogsmaskiner och rengn är ingen bra kombination,för att lastbil med släp skall kunna hämta virket måste Martin köra bort all gegga som blivit och sedan lägga på ett par lass 0-80 och hoppas att det inte blir mer regn. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete
 • Hunden ROY

  Så ser han ut med boll. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela