Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-03-04
  Arbete

  Hjälper Martin att sätta upp nytt tak i huset. Med hjälp av laser så är det inte så svårt att få det rakt. Lasern är ett otroligt hjälpmedel vid att reparera och att bygga hus och i dag kostar dom inte mycket. Det var inte så länge sedan lasern kostade en förmögenhet,men att avväga i dag utan laser ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2014-02-25
  Tidig vårstädning

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-02-22
  Våren

  Våren är inte här än så kör försiktigt vägarna är förrädiska nu. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-02-10
  Vinter

  Martin hade tur som fick ut virket ur skogen, ett par dagar senare så var tjälen i grusvägen borta. En sån här skördare avverkar 300 fastkubikmeter på en dag, hade någon sagt det på 50 talet hade vederbörande blivit idiotförklarad med omedelbar verkan.OS har börjat bra, ser fram emot fortsättningen.... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-01-27
  Återvinning

  Det är tråkigt att se detta vid våra återvinningsstationer,matrester hör inte hemma på dessa stationer,vi skäller på sommarboende men det här är nog inte sommarboende som varit framme,att mata fåglar på vintern är bra men inte så här,kortet är taget på Tanumshede. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  BoendeDela