Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-10-14
  Hösten 2


  Det är dags att ta hem ungdjuren,det känns tryggare nu inför älgjakten att ha dom runt husen på gården än en bra bit bort (Klätta) (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-10-14
  Hösten


  Härom dagen plockade Elisabeth mogna vilda hallon på tomten,det är inte ofta man tar två skördar hallon,dom var söta och goda. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-10-11
  GC väg


  Att bygga gång och cyckelväg intill allmän väg är inte bekymmersfritt,men efter flera års planering och arbete är nu änterligen vägen mellan Havtensund och vägen till Vörre (Viken) änterligen på G,detta tack vare en del personer i Havstensund,ingen nämnd ingen glömd. (Läs mer)

  10 kommentarer

  Framtiden • 2014-10-04
  Hösten


  Höstens är ett fyrverkeri av färger,det man ser när man åker på våra vägar är lövträden men det finns även bland våra frukter,Elisabeth har tagit in dessa tomater,njut av färprakten,eller ser det ut som våran nya regering? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-09-28
  Upplösningen


  Hur gick det mellan min 5:56 och Nigges leverolja?Jag får väl erkänna att Nigges mutter krävde mindre kraft för att lossna,om exprimentet var vetenskapligt korekt kan vi väl tvista om men Havsmusen är en ful fisk kan vi nog vara överens om. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  HavetDela