Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-03-08
  Ulseröds kvarn

  Så här ser alla gånggärn ut till kvarnen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-03-07
  Våren?

  Blåsipporna har kommit hos Margareta och Flemming i Alviken jag väntar på tussilagon.Rustan Windelberg har smidigt klart gångjärnen till den stora dörren på Ulseröds väderkvarn dom kommer att pryda sin plats. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-02-24
  Kallas valla knäckte alla

  Att vara pensionär när det är VM på skidor i Sverige är inte dumt och i dag överträffade Kallas guld på 10 Km det mästa.Men alla har inte den möjligheten dom som kör virkesbilar kör tror jag dygnet runt,sent i kväll det var becksvart ute och att backa in i mellan virkestravar med fyraxlat släp är in... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2015-02-22
  Söndag 22-2

  Ett silver till Svenska damerna i skid VM.Mitt jobb är att serva motorsågarna så dom är ok inför nästa veckas skogsarbete,fila kjedjor och blåsa ren sågarna är det huvudsakliga arbetet,Martin har satt nya kjedjor på båda sågarna för en vecka sedan så filninge blir snart avklarad, jag har en liten ve... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2015-02-17
  Kaffe

  Detta arbete kräver denna dryck.Jag har lånat orden från Albert Engström från folkomröstningen i rusdrycksfrågan 1922 fast då löd orden,Kräftor kräver dessa drycker,ja vad Albert röstade på behöver man inte tveka om men det var nära att förbudet hade blivit av det blev 51 mot 49%.Man kan ha olika ås... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela