Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Göran Lottas stuga

  Stugan ligger vid södra infarten till Vinbäck och ägs av Tanums Hembygdsförening,som alla hus behöver dom ses om både tak och fönster, det var hög tit med taket takpannorna var slut vindskivorna ruttna vi sökte bidrag från Tordenstiftelsen och fick ett bidrag som täcker en del av kostnaderna så vi l... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Båden

  Så här ser tavla ud.När jä var där å köpte spigen så sa jä de att om jä inte får väre mä på båden så kommer jä te Götegörg å drar ut min spig ur båden,hö fan sä jä göra no.? (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Bilden talar för sig själv

  Ersätt denna text med ditt innehåll (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Wasa släng dej i väggen

  För här kommer en riktig båd!!! Med lösen från både lann å båden låg krudrögen som en dimma värre än ve Lyttsen.Det var åtta år sedan sist besök i Grebbestad men denna gång var det bättre väder och bättre planerad motagning,jag har haft nöjet att besöka fartyget flera gånger under dess uppbyggnad i ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Köra traktor ägg

  Ensilageskörden ser ut att bli rekord bra trots regnet,kvaliten vet man inget om än men det kalla vädret gjorde att utvecklingen stannade av så man får hoppas på bra kvalite.Det är lite mjukt i backen men det älskar måsarna för då finns mycke mask under strängarna,måsarna tycker om att sitta på bala... (Läs mer)

  1 kommentar

  ArbeteDela