Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Carnival

  Vädret brukar vara bra men detta va nog det bästa på många år,jag vågar påstå att det var rekordmyck folk som såg tåget. (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar
 • Carnivalsväder

  Sveriges älsta Festival är Carnivalen eller som det också heter Badortens dag i Grebbestad,det är inte dåligt eller hur? Det är inte många gånger som det har regnat denna dag.Jag har lovat att hjälpa till med carnivalståget så att dom startar i tid och att det inte blir för långt avstånd mellan vagn... (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar
 • Carnival-1

  I går eftermiddag när jag lövade i Grebbestad var det en riktig sommar dag jummet i luften massor av folk (som jag inte kände) strosade längst bryggorna några satt och åt glass och annat.Vid T-bryggan träffade jag Staffan Greby som var på G som jag,det är nåt som fattas när det gäller metartävlingen... (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar
 • Komplettering

  Mari Landgren arbetar på Tanum Turist en trappa upp på infocenter. info@tanumturist.se  vill ni veta mer om Carnevalen så gå in på  www.facebook.com/grebbestadcarnivalen?fref=tslänk till annan webbplats (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar
 • Carnivalstider

  Sen många år tiilbaka hjälper jag till med att löva i Grebbestad inför Carnevalen,i bland regnar det och i bland inte så i går passade jag på att hugga björkar i en sommarbetes hage jag har inte sett kor äta björklöv när det finns gott om gräs men fäller man björkarna så jädrar då smakar det och gär... (Läs mer)

  1 kommentar

  SocialtDela