Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-02-22
  Söndag 22-2

  Ett silver till Svenska damerna i skid VM.Mitt jobb är att serva motorsågarna så dom är ok inför nästa veckas skogsarbete,fila kjedjor och blåsa ren sågarna är det huvudsakliga arbetet,Martin har satt nya kjedjor på båda sågarna för en vecka sedan så filninge blir snart avklarad, jag har en liten ve... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2015-02-17
  Kaffe

  Detta arbete kräver denna dryck.Jag har lånat orden från Albert Engström från folkomröstningen i rusdrycksfrågan 1922 fast då löd orden,Kräftor kräver dessa drycker,ja vad Albert röstade på behöver man inte tveka om men det var nära att förbudet hade blivit av det blev 51 mot 49%.Man kan ha olika ås... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2015-02-12
  Himlen Brinner

  Trots att snön och tycker jag vintern har lämnat oss så får bilden prata för sig,bilden är tagen från mitt kontorsfönster. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2015-02-08
  Huseve

  Själv behöver jag inte huseve men dottern Lisa har kamin så mitt jobb är att förse henne med detta,bättre motion finns inte och så får man frisk luft och samtidigt rensa i gärdesdikena för att inte prata om all röjning i skogen.I dag söndag var det sol och minus två grader så bättre väder finns inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2015-02-05
  Underhåll

  Televerkets luftnät lever farligt,när Martin plogade snö så kom han åt en stagvajer och till hans förvåning så gick stolpen av på mitten, stolpen var rutten,det är flera som har sin dator och telefon vi stolpens ledningar,som tur var så höll alla ledningar.Ledningar åvan jord är ingen höjdare om dom... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela