Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Invigning Arnes Väg

  Det är nog inte så många som känner till Arnes väg men den nya gångvägen går från kyrkan sen Viken,Gullbringa,Långeby och slutar vid Edsviken.Det var säkert över 200 personer som kom för att springa eller gå i egen takt en del av sträckan ca 2.5 km.3 år har det tagit att färdigställa sträckan men de... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Gödsel och vindruvor

  Martin var och hjälpte Erik Göransson på Tuvene Gård att köra gödsel härom dagen.Erik ringde och undrade om jag ville ha kaffe och tårta,sånt säger man inte nej till,jag passade på att titta in i hans växthus där tomaterna lyste tomteröda i stor del av huset men det fanns massor av vindruvor men dom... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Svamptider

  Eva och Kent på station låg inte på latsidan i söndags,medan jag städade bort björkarna i Grebbestad så knallade Kent till skogs för att ta vara på skogens gula guld och det gjorde han med besked som synes,själv gick jag till skogs men hittade ingen svamp tröstar mig med att jag slipper rensa vilket... (Läs mer)

  82 kommentarer

  Natur
 • Grattis

  Ett stort grattis till vinnarna som blev jymppa med många pauser.Det känns bra att Säm håller stilen Örjan. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar
 • Carnival

  Vädret brukar vara bra men detta va nog det bästa på många år,jag vågar påstå att det var rekordmyck folk som såg tåget. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  SommarDela