Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • EPA traktor

  Måste visa akterspegelen den går inte av för hackor sätet kan höjas och sänkas med en bult genom röret i mitten men vilken patina den skulle vilken expert som helst på Antikrundan att falla i trans,att det går åt litevis med rostlösare förstår ni nog men inget är gratis.Snökjedjorna ingick i priset. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • EPA traktor

  Gårdens traktor nr 9 har anlänt till Säm,den skall inte förväxlas med dagens A traktorer för det är något helt annat.EPA eller som den nog skall kallas Biltraktor för det är vad det är,epan blev populär under 40 talet då man byggde om personbilar eller lätta lastbilar till just traktorer dom blev bi... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Sånt får inte hända

  Att köra tömmninsskruven in i en björk vi gärdet så hela skruven blev paj kan man inte skylla en bra skörd på.En ny konplett skruv kostar 46 000:- en begangnad finns inte för tömmningsskruvar är det som körs sönder mest och det är nog stolpar inn i gärdena EL,tele stolpar mest.Martin har maskinskade... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Bästa skörden på 25 år

  Ja det är ju posetivt med tanke på alla mörka mjölkmoln på himlen.Jag tänker på bonnen Johan som alltid var pessimist,grannen kom över till Johan och sa att i år kan du väl inte klaga på skörden Johan,det ser ut att bli en rekordskörd,nä det kan väl stämma sa Johan med det sliter så möe på tröska.Tr... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Tändkulans dag Lysekil

  Den här tillställningen är nog inget för dom som har taskiga luftrör för oljeröken låg vissa stunder ganska tjock över utställningsplanen.Arne och jag tillbringade flera timmar bland dessa skönheter som de flesta mororer var,men det stod inga halvnakna brudar framför varje motor utan oljiga och skit... (Läs mer)

  1 kommentar

  KulturDela