Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-09-14
  Kulturarvsdag


  Årets Kulturarvsdag var temat I krigets spår.Tanums hembygdsförening hade förlagt detta till Kragenäs-Skälleröd där finns många lämningar kvar som tex.kanonvärn och ett stort fort som är intakt.Ansvariga för detta var arkeologerna Kristina och Lasse Bengtsson.Ett hundratal personer kom för att bese ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-09-09
  Höst


  Det är dags att se över inredningen i ladugården för snart stallas korna in,är det fint väder så kan dom gå ute på dagarna men hösten är oberäklig när det gäller vädret,korna ligger hellre inne i värmen än på kalla ängar,sen får "experter" säja vad dom vill. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-09-05
  Väderkvänne


  Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för Ulseröds kvarn och Tanums kulturbyggnader.den 4-9 började Rabbalshede Byggservice resa ställningar runt Ulseröds Kvarn så nu är vi på G när det gäller renoveringen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-08-31
  Ulseröds kvarn


  Nu börjar det likna nåt kaffeboden och lite ställningar har kommit på plats så den närmaste tiden bör ställningar och annat komma upp. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-08-29
  Herr CLAAS


  Skörden är i full gång,den är fullt godkänd,med en vattenhalt på 12% och strålande sol rätt ofta kan man köra på högsta växeln. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela