Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Snart Jul

  Eller Hur? (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Hemskheter

  Nu är boken HEMSKHETER i Lur och på Hede ute till försäljning,boken är skriven av Jan Nilsson och tar upp rättsfall mellan 1850-1900 talet man får ta del av rättsväsendet under denna tid och inte minst personers livsöde.Vi har varit på Grebbestads Julmarknad,Tanums köpcenter ,Lurs julmarknad ocg näs... (Läs mer)

  3 kommentarer

  Kultur
 • Mördande reklam

  Allt går att sälja med mördande reklam kom och köp konsaverad gröt,en del känner nog igen denna text som är jättegammal men gäller än i dag.Jag är 73 år och kan gå till skogen varje dag och arbeta om jag vill och detta utan att äta Vitaepro kan ni tänka er,för om jag hade ätit så hade jag väl börjat... (Läs mer)

  4 kommentarer

  Arbete
 • Större traktor

  Alla som ägt en traktor vet att den fort blir för liten och då får man byta till en större,men att sätta den i ett växthus och hoppas på att den växer till sig var något nytt men vem vet till våren när det börjar spira så har den nog växt med 10 Hk tron kan försätta berg heter det ju, den som lever ... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt
 • Ur led är tiden

  Eller vad det nu är men det är skönt när det inte är snö och kallt,såg på TV att det är 20 år sedan den stora snöstormen drabbade västsverge,Martin och jag var ute i den vi skulle åka till Linköping och hämta en husvagn,när vi åkte hemifrån var det ingen snö men när vi kom till Trollhättan började v... (Läs mer)

  2 kommentarer

  LandetDela